ZZP

Bent u op zoek naar flexibel inzetbaar personeel? Wij kunnen u ondersteuning bieden door middel van zzp'ers tijdens onder andere een zwangerschapsverlof, vakantieperiode of om de hoge werkdruk te verminderen. Hierbij zorgen wij ervoor dat de gaten in uw werkrooster worden opgevuld of dat deze wordt aangevuld met extra personeel.

Wij bieden momenteel met name tijdelijk personeel aan voor de avond-, nacht en weekenddiensten (ANW). Lees hieronder meer informatie over de ANW. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contact opnemen

ANW diensten

ANW diensten

Veel instellingen hebben moeite om de avond-, nacht- en weekenddiensten (ANW) op een efficiënte wijze in te vullen met personeel. Heeft u hier ook mee te maken? Wij kunnen u helpen om uw werkroosters aan te vullen met tijdelijk personeel of ZZP’ers. Wij beschikken momenteel over kandidaten pools waarmee wij u direct kunnen voorzien van personeel. Bent u benieuwd wat wij in uw situatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

 

Meer weten over ons?

Benieuwd wie wij zijn en wat wij doen binnen de zorg?

Wervingsmogelijkheden

Benieuwd naar al onze wevingsmogelijkheden?