Poolplanning

Veel instellingen hebben moeite om de avond-, nacht- en weekenddiensten op een efficiënte wijze in te vullen met artsen. Wanneer het iedere keer weer een uitdaging is om roosters kloppend te krijgen, vormt dit een grote belasting voor zowel de planner als voor het vaste personeel.

Onze pools van basisartsen vormen voor deze belasting de oplossing.
De Artsenpool is een pool van ervaren en direct inzetbare artsen voor bereikbaarheidsdiensten en crisisdiensten in de gezondheidszorg. Ook voor psychiaters hebben wij regelmatig aanvragen voor achterwachtdiensten.

Daarnaast kan MediPoolFirst voor uw organisatie een Verpleegkundigenpool opzetten. Wij kunnen de planning overnemen van een interne flexpool, of richten naast uw interne flexpool een pool in om probleemdiensten in te vullen. Wij denken graag met u mee naar een geschikte en maatwerk oplossing. Tevens beschikt MediPoolFirst over een pool van (basis-, klinische en GZ) psychologen.

Onze professionals kunnen eveneens ingezet worden tijdens een zwangerschapsverlof of vakantieperiode. Wij bieden de oplossing in fluctuaties gedurende het gehele jaar.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op!

Voordelen van MediPoolFirst

  • Betrokkenheid & flexibiliteit
  • Ruime ervaring met arbeidsbemiddeling
  • Landelijk opererend
  • Gekwalificeerde professionals in het bestand
  • Voor vrijwel elke situatie een passende oplossing
  • Heldere afspraken voorafgaand aan de opdracht