Planning ANW

Planning ANW
Planning ANW

Landelijk netwerk

Ons landelijke netwerk aan zzp artsen hangt boven de losse zorgorganisaties. Zij springen in waar zij nodig zijn en vaak ook adhoc bij spoedaanvragen. ANIOS met affiniteit met de psychiatrie. Vaak zijn zij in opleiding tot psychiater (AIOS) of huisarts (HAIO) en naast de opleiding zijn zij flexibel beschikbaar. 

Als zorgorganisatie kunnen jullie de openstaande diensten met ons delen, deze worden vervolgens voorgelegd aan een geselecteerde groep basisartsen of psychiaters. Wij schakelen snel en kennen onze zorgorganisaties en artsen persoonlijk. Onze intentie is altijd 100% invulgarantie. Wij realiseren ons maar al te goed wat het betekent als een dienst open blijft staan. Wij hebben een landelijk dekkend netwerk.

ANW diensten

MediPoolFirst heeft een netwerk van ZZP artsen wat GGZ instellingen ontzorgt bij de invulling van voor- en achterwachtdiensten binnen de GGZ en op de crisisafdelingen van ziekenhuizen. Wij vullen de gaten in jullie rooster en zijn beschikbaar voor de invulling van adhoc diensten.

<span>Een landelijke dekking</span> <br>voor zorgprofessionals en zorgorganisaties

Een landelijke dekking
voor zorgprofessionals en zorgorganisaties

MediPoolFirst is landelijk actief van Den Helder tot Maastricht en van Enschede tot Middelburg. Wij beschikken over een groot netwerk van zorgorganisaties zoals GGZ-instellingen, verpleeghuizen en ziekenhuizen. Ook ons netwerk van artsen, zowel basisartsen en medisch specialisten breidt steeds verder uit. Binnen dit netwerk brengen wij droombanen en talenten samen.

 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Zorgprofessionals aan het woord

-

Zonder jullie krijgen wij ons rooster niet rond.

- - -
-

Als er iets is dan schakelen jullie snel voor een geschikte oplossing.

- - -

Waarom kiezen voor MediPoolFirst

  • Groot netwerk aan zzp artsen

  • Goed bereikbaar

  • Snelheid

  • Oplossingsgericht

  • Betrouwbaar