Onze werkwijze

 

 

Werkwijze en arbeidsvormen

Samen op zoek naar talent voor jullie droombaan

 

Is er binnen jullie zorgorganisatie een vacature dan gaan wij graag in gesprek. Wij hebben ervaring met het invullen van zowel tijdelijke als vaste vacatures voor artsen en medisch specialisten in de GGZ. In de huidige markt zijn er veel vacatures en het belangrijkste is wat ons betreft niet alleen wat jullie maar hoe en waarom. Wat zijn de drijfveren en hoe kunnen wij die arts vinden met dezelfde drijfveren. Wij staan daarom voor persoonlijk contact en gaan het gesprek met jullie aan om deze informatie boven te krijgen zodat wij in ons netwerk kunnen kijken naar wie er beschikbaar is en aansluit bij jullie organisatie, afdeling én de vacature.

Werkwijze en arbeid

Onze samenwerking kan op drie manieren:

  • Direct een zorgprofessional in dienst nemen. Wij brengen een wervingsfee in rekening voor de geleverde inspanning. 
  • Een zorgprofessional inzetten op basis van uitzenden of detacheren. Dit kan via één van onze zusterbedrijven.
  • Tijdelijk een zzp’er inzetten vanuit ons netwerk. 
  • Venturion Health & Care
  • At Home First
  • Atlas Jeugdhulp
  • Meditel
  • Futura
  • Aviation Medical Center
Een onderdeel van <br><span>Venturion Health & Care

Venturion heeft jarenlange ervaring in de professionalisering van organisaties en bedrijven in de zorgsector. De toenemende vergrijzing, een terugtredende overheid én de daarmee gepaard gaan de problematiek vragen om innovatieve oplossingen.

Ervaren team <br><span>met groot netwerk

Ervaren team
met groot netwerk

Wij zijn opgericht voor en gespecialiseerd in de zorg. in 2018 zijn wij gestart met de inzet van ZZP artsen in de voorwacht bij ANW diensten binnen de psychiatrie. Inmidddels kun je ook bij ons terecht voor recruitmentvraagstukken voor artsen in de volle breedte. Dagelijks zetten wij ons in voor het talent op de juiste plek.

Kunnen we je ergens bij helpen?

<span>Een landelijke dekking</span> <br>voor zorgprofessionals en zorgorganisaties

Een landelijke dekking
voor zorgprofessionals en zorgorganisaties

MediPoolFirst is landelijk actief van Den Helder tot Maastricht en van Enschede tot Middelburg. Wij beschikken over een groot netwerk van zorgorganisaties zoals GGZ-instellingen, verpleeghuizen en ziekenhuizen. Ook ons netwerk van artsen, zowel basisartsen en medisch specialisten breidt steeds verder uit. Binnen dit netwerk brengen wij droombanen en talenten samen.

 

Ontmoet ons team