Word jij onze
nieuwe ZZP'er?

Schrijf je in of neem contact op. We bespreken graag jouw mogelijkheden

Word jij onze <br>nieuwe ZZP'er?<br>

Flexibel werken als zelfstandig zorgprofessional

De kans om naast je specialisatie, promotietraject of huidige baan waardevol werk te doen. Diensten draaien die passen bij jouw agenda. Zelfstandig en flexibel werken als arts, gz-psycholoog, psychiater of pedagogisch hulpverlener/medewerker. 

Wij bieden jou de unieke kans om als zzp'er te werken binnen de GGZ, ziekenhuizen, dak- en thuislozenopvang en verpleeghuizen  in heel Nederland. Jij wordt onderdeel van ons team van zorgprofessionals en gaat werken tijdens dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten. Door jouw flexibiliteit zorg jij ervoor dat het eigen vaste team niet overbelast raakt, roosters volledig ingevuld zijn en de werkdruk voor iedereen acceptabel blijft.

Meer weten? Neem contact op via 088 – 3210103 of info@medipoolfirst.nl.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Geen zorgen onze professionals staan voor je klaar

ZZP'er

Ontmoet het team

<span>Een landelijke dekking</span> <br>voor zorgprofessionals en zorgorganisaties

Een landelijke dekking
voor zorgprofessionals en zorgorganisaties

MediPoolFirst is landelijk actief van Den Helder tot Maastricht en van Enschede tot Middelburg. Wij beschikken over een groot netwerk van zorgorganisaties zoals GGZ-instellingen, verpleeghuizen en ziekenhuizen. Ook ons netwerk van artsen, zowel basisartsen en medisch specialisten breidt steeds verder uit. Binnen dit netwerk brengen wij droombanen en talenten samen.

 

Springplank naar jouw specialisatie als arts

Springplank naar jouw specialisatie als arts

Natuurlijk: als ZZP-arts verdien je een prima tarief en kun je jezelf als arts ontwikkelen. Maar er zijn meer redenen om te kiezen voor werken als zelfstandig arts. De ervaring die jij kunt opdoen in een GGZ-instelling is een perfecte aanvulling op jouw cv en zorgt ervoor dat je als promovendus voeling en aansluiting houdt met het vak van arts. Het kan je als ANIOS helpen om te bepalen waar jouw toekomst ligt – en een springplank zijn naar de specialisatieplaats waar je jouw ambitie kunt waarmaken. En als AIOS zorgt jouw ervaring in de GGZ ervoor dat jij je ontwikkelt tot een completere arts.

Waarom werken als ZZP-arts?

Afwisselend en waardevol werk

  • Goed voor je cv

  • Waardevol werk

  • Een prima tarief

  • Flexibele werktijden