De bemiddelaar
in de GGZ

“De specialist in recruitmentvraagstukken voor artsen en specialisten in de GGZ”

Zorgorganisatie

Welkom bij
MediPoolFirst

Al vanaf 2018 zetten wij ons voor de invulling bij ANW diensten, interim-opdrachten en tijdelijke en vaste vacatures. En dit heel specifiek binnen de niche van de GGZ. Wij willen specialist zijn. Wij staan voor persoonlijke contact, korte lijnen en creatieve oplossingen. MediPoolFirst heeft in de afgelopen jaren een groot netwerk wat wij graag voor jou willen inzetten.

Ervaren team <br><span>met groot netwerk

Ervaren team
met groot netwerk

Wij zijn opgericht voor en gespecialiseerd in de zorg. in 2018 zijn wij gestart met de inzet van ZZP artsen in de voorwacht bij ANW diensten binnen de psychiatrie. Inmidddels kun je ook bij ons terecht voor recruitmentvraagstukken voor artsen in de volle breedte. Dagelijks zetten wij ons in voor het talent op de juiste plek.

Een onderdeel van <br><span>Venturion Health & Care

Venturion heeft jarenlange ervaring in de professionalisering van organisaties en bedrijven in de zorgsector. De toenemende vergrijzing, een terugtredende overheid én de daarmee gepaard gaan de problematiek vragen om innovatieve oplossingen.

  • Venturion Health & Care
  • At Home First
  • Atlas Jeugdhulp
  • Meditel
  • Futura
  • Aviation Medical Center
ANW diensten

MediPoolFirst heeft een netwerk van ZZP artsen wat GGZ instellingen ontzorgt bij de invulling van voor- en achterwachtdiensten binnen de GGZ en op de crisisafdelingen van ziekenhuizen. Wij vullen de gaten in jullie rooster en zijn beschikbaar voor de invulling van adhoc diensten.

Werving & Selectie

Werving & selectie moet werving zijn. Ook wanneer je een tijdelijke of vaste collega zoekt kun je bij ons terecht. Benieuwd naar werving via MediPoolFirst? 


 

Ontmoet het team

Aanmelding vacature

Algemeen

Contactgegevens

Over de vacature