Dé middelaar binnen de GGZ, zorg en sociaal domein

Welkom bij MediPoolFirst

Al vanaf 2018 zetten wij ons voor de invulling bij ANW-diensten, interim-opdrachten en tijdelijke en vaste vacatures binnen de GGZ maar ook binnen ziekenhuizen, verpleeghuizen, kinderdagverblijven en de sociale zorg. Wij willen specialist zijn en staan voor persoonlijke contact, korte lijnen en creatieve oplossingen. MediPoolFirst heeft in de afgelopen jaren een groot netwerk aan zorgspecialisten opgedaan wat wij graag inzetten binnen jouw zorgorganisatie.

Vacature plaatsen?

Bij MediPoolFirst helpen wij u graag bij het vinden van personeel binnen de zorg. U kunt bij ons terecht als u op zoek bent naar tijdelijk of vast personeel.

Klik op de onderstaande knop om een vacature te plaatsen

Een landelijke dekking voor zorgprofessionals en zorgorganisaties

MediPoolFirst is landelijk actief van Den Helder tot Maastricht en van Enschede tot Middelburg. Wij beschikken over een groot netwerk van zorgorganisaties zoals GGZ-instellingen, verpleeghuizen en ziekenhuizen. Ook ons netwerk van artsen, zowel basisartsen en medisch specialisten breidt steeds verder uit. Binnen dit netwerk brengen wij droombanen en talenten samen.

Onze werkwijze

Onze samenwerking kan op drie manieren:

  • - Direct een zorgprofessional in dienst nemen. Wij brengen een wervingsfee in rekening voor de geleverde inspanning. 

  • - Een zorgprofessional inzetten op basis van uitzenden of detacheren. Dit kan via één van onze zusterbedrijven.

  • - Tijdelijk een zzp’er inzetten vanuit ons netwerk. 

WIJ ZIJN ONDERDEEL VAN VENTURION

ANW DIENSTEN

MediPoolFirst heeft een netwerk van ZZP artsen wat GGZ instellingen ontzorgt bij de invulling van voor- en achterwachtdiensten binnen de GGZ en op de crisisafdelingen van ziekenhuizen. Wij vullen de gaten in jullie rooster en zijn beschikbaar voor de invulling van adhoc diensten.

Werving & Selectie

Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke kracht of een vaste toevoeging aan je team, wij staan voor je klaar. Benieuwd naar werving via MediPoolFirst? Met onze expertise en een toegewijde aanpak zorgen we ervoor dat jouw team compleet wordt met de perfecte kandidaat.

ONTMOET HET TEAM

MAXIM MENGER

LARISSA JANMAAT

Planner & Administratief medewerker

06 - 57783716

Janmaat@medipoolfirst.nl

Aanmelding vacature

Plaats gemakkelijk een vacature via het formulier.

 (niet vereist)
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Verzenden