Zorgprofessional

De volgende stap in jouw loopbaan. Welke van de onderstaande vier opties past het beste bij jou? Maak een keuze die écht bij jou past en schrijf je in.

Ben je een gedreven basisarts en wil jij graag flexibel binnen de GGZ werken?

Sluit je aan bij onze dynamische ANW-pool! Vanuit deze pool ondersteunen wij onze opdrachtgevers om hun ANW-rooster rond te krijgen en vullen wij spoeddiensten op zodat zij een continue zorg kunnen bieden aan hun cliënten.

Inschrijven voor de flexpool

*
*
Inschrijven

Waarom kiezen voor de ANW-pool van MediPoolFirst?

Flexibiliteit:

Als arts binnen onze ANW-pool heb je de vrijheid om te kiezen wanneer en waar je wilt werken. Dit stelt je in staat om jouw werk goed te combineren met andere werkzaamheden of naast jouw specialisatietraject.

Variatie:

Door te werken in wisselende diensten binnen de GGZ, krijg je de kans om veel ervaring op te doen binnen de GGZ en je professionele vaardigheden te ontwikkelen. Geen dag is hetzelfde door de boeiende en dynamische werkomgeving.

Betekenisvol werk:

Als basisarts binnen de GGZ speel je een cruciale rol in het bieden van ondersteuning en zorg aan mensen met psychische uitdagingen en jij draagt bij aan het welzijn en de gezondheid van de cliënten van onze opdrachtgevers.

HOE WERKT HET?

Aanmelden:

Vul ons aanmeldformulier in en geef je beschikbaarheid en voorkeuren aan.

Matching:

Ons team zal jouw profiel bekijken en je matchen met beschikbare diensten die overeenkomen met jouw voorkeuren.

Aan de slag:

Zodra jij bent gematcht met een dienst, kun je aan de slag gaan en jouw kennis en expertise inzetten bij (een) onze opdrachtgevers!

wat anderen zeggen:

“Een professionele organisatie die zijn afspraken na komt. Door de korte lijnen en de juiste communicatiemiddelen wanneer er iets veranderd in planning of er ad-hoc een dienst bijkomt.”

Shirin, specialist ouderengeneeskunde

“Prettig samenwerken door de goede bereikbaarheid van MediPoolFirst en de fijne contactmomenten die er zijn. Hierdoor voel ik mij geen nummer, maar het voelt alsof ik er echt toe doe.”

Martha, basisarts

“Wat een fijn bureau om voor en mee te werken. Ze bieden veel flexibiliteit maar ook enorm veel zekerheid. En dat zie je niet vaak terug in deze branche.”

Amber, basisarts

“Door de attenties en vriendelijkheid van de medewerkers voel ik mij gewaardeerd. Ze zijn staan altijd positief ingesteld en helpen je graag verder. Waardoor ik het prettig vind om via MediPoolFirst te werken.”

Maarten, Basisarts

“MediPoolFirst is een fijn bemiddelingsbureau met veel persoonlijk contact via Whatsapp. Waar oprechte interesse wordt getoond. Ik kan hier al mijn vragen stellen en krijg vrijwel altijd direct antwoord.”

Mustafa, psychiater

Ben je liever op zoek naar een tijdelijke of vaste vacature?

Klik dan op de onderstaande knop en bekijk onze vacatures.

Jouw droombaan zo gevonden

Motivatie is een belangrijke factor. Het nadenken over waarom je werkt en wat je doet beantwoordt vaak de vraag of je gelukkig bent in je baan. En als je gelukkig bent, krijg je voldoening en energie. Het vinden van jouw droombaan start daarom bij jou. Waar liggen je talenten en ambities? Wat vind je leuk om te doen? Waar krijg je energie van? Wat is er naast het werk belangrijk?

Daarover gaan wij met jou in gesprek. Samen gaan wij op zoek naar jouw droombaan.

VACATURES PER FUNCTIE

Psychiater

Basisarts

gz-psycholoog

Verpleegkundige

assistent(e)

VERZORGENDE IG

De volgende stap in jouw carrière

Wij beschikken over een ruim netwerk van opdrachtgevers binnen de GGZ en een groot bestand aan (basis)artsen. Onze missie is om droombanen en talenten samen te brengen.

VACATURES in de spotlight

Waarom kiezen voor MedipoolFirst?

Ontdek de voordelen.

Landelijk netwerk

Betrokkenheid & flexibiliteit

Jarenlange ervaring met recruitment

De juiste balans tussen werk en privé

Wij verbinden talenten en droombanen

Als eerste de nieuwste vacatures zien?

Maak een vacature alert aan en solliciteer als eerste op een vacature bij jou in de buurt.

*
*
*
*
*
*
Verzenden