IK ZOEK EEN VASTE BAAN

Specialist in loopbaan- en recruitmentvraagstukken voor artsen en specialisten.

Samen droombanen en talenten verbinden voor de zorg

Onze missie is het vinden van het ontbrekende puzzelstukje of de speld in de hooiberg. Dit kan jouw baan zijn of jullie nieuwe collega.

Wij kunnen op zoek gaan het ontbrekende stukje, dat is onze expertise. Dit doen wij al jaren elke dag. Maar deze zoektocht kan niet zonder jullie. Het is teamwork. Hoe beter wij weten wat er speelt en belangrijk is, hoe beter passend het puzzelstukje is.

En daar gaan wij voor. Elke dag. Daarom staan wij voor persoonlijk en laagdrempelig contact. De relatie aangaan en vertrouwen opbouwen. 

VACATURES PER FUNCTIE

Psychiater

Basisarts

gz-psycholoog

Verpleegkundige

assistent(e)

VERZORGENDE IG

VACATURES in de spotlight

Werken als zorgprofessional

MediPoolFirst kan jou van dienst zijn wanneer je op zoek bent naar een baan als Basisarts binnen de GGZ. Hierbij bieden wij functies op basis van ZZP, in loondienst en via werving en selectie.

  • ZZP Je kunt als ZZP-er flexibele diensten draaien bij verschillende zorginstellingen, binnen de GGZ. Hierbij bieden wij jou de mogelijkheid om naast je huidige baan, studie of onderzoek bij leuke zorginstellingen ervaring op te doen.

  • In loondienst Je kunt via onze zusterorganisatie die gericht is op detachering op vaste basis werken bij één van onze zorginstellingen.

  • Werving en selectie Je kunt ook via ons op vaste basis direct bij één van onze zorginstellingen aan de slag.

Wij komen graag persoonlijk met je i­­n contact om de mogelijkheden te verkennen. Je kunt ook alvast een kijkje nemen bij onze openstaande vacatures.

Een landelijke dekking voor zorgprofessionals en zorgorganisaties

MediPoolFirst is landelijk actief van Den Helder tot Maastricht en van Enschede tot Middelburg. Wij beschikken over een groot netwerk van zorgorganisaties zoals GGZ-instellingen, verpleeghuizen en ziekenhuizen. Ook ons netwerk van artsen, zowel basisartsen en medisch specialisten breidt steeds verder uit. Binnen dit netwerk brengen wij droombanen en talenten samen.

ONTMOET HET TEAM

MAXIM MENGER

LARISSA JANMAAT

Planner & Administratief medewerker

06 - 57783716

Janmaat@medipoolfirst.nl

Waarom kiezen voor MedipoolFirst?

Ontdek de voordelen.

Landelijk netwerk

Betrokkenheid & flexibiliteit

Jarenlange ervaring met recruitment

De juiste balans tussen werk en privé

Wij verbinden talenten en droombanen

Als eerste de nieuwste vacatures zien?

Maak een vacature alert aan en solliciteer als eerste op een vacature bij jou in de buurt.

*
*
*
*
*
*
Verzenden