Planning ANW

Landelijk netwerk

Al vanaf 2018 zetten wij ons voor de invulling bij ANW diensten, interim-opdrachten en tijdelijke en vaste vacatures. En dit heel specifiek binnen de niche van de GGZ. Wij willen specialist zijn. Wij staan voor persoonlijke contact, korte lijnen en creatieve oplossingen. MediPoolFirst heeft in de afgelopen jaren een groot netwerk wat wij graag voor jou willen inzetten.

ANW diensten

MediPoolFirst heeft een netwerk van ZZP artsen wat GGZ instellingen ontzorgt bij de invulling van voor- en achterwachtdiensten binnen de GGZ en op de crisisafdelingen van ziekenhuizen. Wij vullen de gaten in jullie rooster en zijn beschikbaar voor de invulling van adhoc diensten.

Een landelijke dekking voor zorgprofessionals en zorgorganisaties

MediPoolFirst is landelijk actief van Den Helder tot Maastricht en van Enschede tot Middelburg. Wij beschikken over een groot netwerk van zorgorganisaties zoals GGZ-instellingen, verpleeghuizen en ziekenhuizen. Ook ons netwerk van artsen, zowel basisartsen en medisch specialisten breidt steeds verder uit. Binnen dit netwerk brengen wij droombanen en talenten samen.

Kunnen wij je ergens bij helpen?

Ik wil mij direct inschrijven

Ik wil een vacature plaatsen

Waarom kiezen voor MedipoolFirst?

Ontdek de voordelen.

Landelijk netwerk

Betrokkenheid & flexibiliteit

Jarenlange ervaring met recruitment

De juiste balans tussen werk en privé

Wij verbinden talenten en droombanen